Mittatilauskalusteet AP Wood Oy

Korkealaatuiset puuportaat ja huonekalut Itä-Suomen ja pk-seudun alueella 30 vuoden kokemuksella

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puukalusteet julkisiin tiloihin

Meiltä hoituu laaja kattaus erilaisia mittatilauskalusteita sekä yksilöllisesti räätälöityjä puusepäntuotteita. Otamme vastaan myös haastavammat työt, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ideasi kanssa! Toimipaikkamme sijaitsee Punkaharjulla, mutta palvelemme koko Itä- ja Etelä-Suomen alueella. Kokemukseemme kuuluvat muun muassa ravintoloiden ja baarien kalusteet, kuten tiskit ja tilaratkaisut. Olemme myös valmistaneet hotelleille aulakalusteita ja hoitaneet hotellihuoneiden sisustuksen. AP Wood Oy valmistaa julkisiin tiloihin kalusteet, jotka miellyttävät tilaajan silmää. Palveluihimme kuuluu tärkeänä osana teollisuuden alihankinta ja asiakkaihimme lukeutuu esimerkiksi suuria rakennusalan yrityksiä. Kestävien asiakassuhteiden luominen ja ylläpitäminen on meille erittäin tärkeää.

Laadukas lopputulos

Käytämme projekteissamme aina laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaisia työmenetelmiä; uusitut CNC-työstökoneemme takaavat työmme jäljen tinkimättömän laadun. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa yksilöllisten toiveiden toteuttamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Jokainen tilaus saa täyden huomiomme, jotta sinä saat toiveidesi mukaisen, kauniin ja kestävän tuotteen.

Mittatilauksella yksilöllisyyttä

Mittatilaustyönä valmistetut puusepäntuotteet takaavat persoonallisen ilmeen sekä yksityiseen että julkiseen tilaan. Huolella suunniteltu ja oikeasta puulajista valmistettu kaluste on laadukas ratkaisu kovaankin käyttöön, ja sitä on myös mukava katsella. 

 

Toteutamme kotiin ja vapaa-ajan asuntoon monenlaiset mittatilauskalusteet, kuten kaapistot, keittiötasot sekä lasi- ja metallipinnakaiteet. Kodin rakentaminen ja sisustaminen on aina yksilöllistä, joten kaikki projektit toteutetaan luonnollisesti sinun toiveitasi kuunnellen. Voit lukea tarjoamistamme porrasratkaisuista täältä. Hanki yrityksellesi tai kotiisi ainutlaatuinen, mittatilauksena suunniteltu ja valmistettu puukaluste. Toteutamme projektit ravintolakalusteista kaiteisiin sekä keittiötasoista hotellihuoneen sisustukseen. Suunnittelemme ja toteutamme projektisi laadukkaasti ja aikataulun mukaisesti!

 

Esittele ideasi ja me toteutamme sen. Meiltä hoituvat myös laajemmat ja haastavammat projektit – otamme mielellämme vastaan haasteen kuin haasteen. Toteutamme jokaisen projektin tinkimättömällä puusepän ammattitaidolla ja sinun visiosi mukaisesti.