Sisäportaat Punkaharju

Korkealaatuiset puuportaat ja huonekalut Itä-Suomen ja pk-seudun alueella 30 vuoden kokemuksella

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Turvalliset portaat, tyylistä tinkimättä

Toimiva porrasratkaisu on välttämätön osa talonrakentamista. Kodin portaiden tulee olla helpot ja turvalliset käyttää, mutta niiden tulee sopia myös sinun tyyliisi. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa mittatilauksena sinun kotiisi sopivat sisäportaat. Projekti hoidetaan kustannustehokkaasti, nopeasti ja sinun yksilöllisiä toiveitasi kuunnellen. Valikoimaamme kuuluvat sekä kierteiset että suorat puuportaat. Valmistamme kauniit ja käytännölliset porrasmuodostelmat sekä l-, u- ja z-malliset portaat. Meiltä hoituvat myös portaiden lasikaiteet ja metallipinnakaiteet sekä teräksiset yksityiskohdat. Suunnittelemme ja rakennamme pääasiassa puuportaita, mutta meiltä hoituvat myös lasi- ja teräsratkaisut ja yksityiskohdat. Portaat valmistetaan tietokoneohjatulla CNC-työstökoneella laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kovaakin kulutusta vuodesta toiseen. Toimimme pääasiassa Punkaharjun sekä Itä- ja Etelä-Suomen alueella.

 

Ammattitaitoa ja alan huippuosaajia

Kerro meille, millaiseen tilaan ja millaiseen kustannushaarukkaan portaiden tulisi sopia. Ammattitaitoinen ja alan uusimmista tuulista perillä oleva henkilökuntamme kertoo sinulle budjettiisi ja kotisi tai vapaa-ajan asuntosi tyyliin parhaiten sopivista ratkaisuista. Kun projekti suunnitellaan hyvin, se sujuu nopeasti ja tehokkaasti. Valmistamme tilaan kuin tilaan sopivat portaat. Toteutamme projektit suunnitteluprosessista valmistukseen itse, ilman välikäsiä. Näin pystymme varmistamaan työn laadun alusta loppuun ilman viivytyksiä.

 

Mittatilausratkaisut, sinun ehdoillasi

Mittatilauksena valmistetut portaat antavat kodille ainutlaatuista, yksilöllistä sekä omintakeisen kodikasta ilmettä, johon et törmää muualla. Haluaisitko portaat lasikaiteella? Vai sopisivatko portaat metallipinnakaiteella paremmin kotisi tyyliin? Meiltä onnistuvat myös erikoisemmat porrasideat, joten älä epäröi kertoa meille ideoistasi ja suunnitelmistasi! Yhdessä löydämme varmasti ratkaisut, joilla toteuttaa ideasi. Suunnittelemme ja valmistamme porrasratkaisut myös hankalampiin tiloihin.

AP Wood Oy toteuttaa kaikki sisäportaat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti sekä sovitun aikataulun mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, niin suunnitellaan yhdessä sinun tarpeitasi vastaavat puutuotteet!

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!